Monipuolista suunnittelupalvelua

Kaikissa mittakaavoissa

Arkkitehtitoimisto CJN Oy on toiminut vuodesta 1974 lähtien. Olemme ehtineet mukaan monenlaisiin rakennushankkeisiin, kuten liikenneinfrastruktuuri, peruskorjaukset, liikerakennukset, hotellit, toimistoympäristöt ja maankäyttösuunnitelmat. Asiakkaitamme ovat olleet valtion ja kuntien organisaatiot, vakuutusyhtiöt, pankit ja yksityiset yritykset.

Meillä on mittava kokemus suurten, vaativien projektien suunnittelusta ja läpiviennistä. Ja samalla innostuksella, mielenkiinnolla, vastuullisella otteella suunnittelemme myös pientä.

Haluamme luoda kaunista, käyttökelpoista, kestävää ympäristöä – ja löytää joka suhteessa parhaan lopputuloksen.

Lue lisää meistä

Vaero Oy on kolmen itsenäisen suunnittelutoimiston kotipesä, joilla kaikilla on erittäin laaja ja monipuolinen suunnittelukokemus.
Vaeron palveluvalikoima kattaa koko arvoketjun aina konsultoinnista suunnitteluun ja lopulliseen toteutukseen saakka.
Kattavan kokemuksen ja nykyaikaisten työmenetelmien ansiosta meillä on hyvä käsitys suunnittelusta ja rakentamisesta kokonaisuutena.
Kokeneet arkkitehdit ja sisustussuunnittelijat, toimiva verkkomalli ja kustannustietoinen suunnittelukulttuuri takaavat sen, että suunnittelun lopputulos on erittäin laadukas, toimiva ja aidosti asiakaslähtöinen.

Valikko